Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

GEZOCHT: Gebruikers van de Freestyle Libre

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • GEZOCHT: Gebruikers van de Freestyle Libre

  Beste gebruiker van de Freestyle Libre,

  Momenteel zijn wij, een groep studenten aan de Avans Hogeschool in Tilburg, bezig met een project over de Freestyle Libre. Hierbij gaan wij dit product herontwerpen. Daarvoor hebben wij uw gebruikerservaring nodig over de Freestyle Libre. Hiervoor hebben we een enqu黎e gemaakt. Deze enqu黎e mag anoniem worden ingevuld en duurt ongeveer 5 minuten. Deze zijn te vinden in de volgende links:
  Nederlandse enqu黎e: https://goo.gl/forms/uKn8VzDpDIAs6bcz2

  Voor dit project houden wij ook een blog bij. Mocht u interesse hebben kunt u een kijkje nemen om te zien hoe ver wij gevorderd zijn. Door middel van deze link komt u bij onze blog: http://nienke-evelyn.wixsite.com/diabetes-chipper

  Alvast hartelijk bedankt!
  覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧-
  For English:

  Dear user of the Freestyle Libre,

  We are a group of students at the college of Avans Tilburg. At this moment, we are working on a project about redesigning the Freestyle Libre. We are searching for users of this product, because your user experience is necessary for redesigning the Freestyle Libre. If you are a user or been a user, please fill in our survey. This survey takes about 5 minutes of your time, and could be found here: https://goo.gl/forms/y4xBgvHPXPPpdUje2

  We also keep a weekly blog, in this we write about our progress in the project. If you are interested, please take a look: http://nienke-evelyn.wixsite.com/diabetes-chipper

  Thank you!

 • #2
  Is gebeurd.
  Ik ben type 1 en ik spuit Novorapid en Lantus.
  Ik werk sinds 15 april 2016 met de Freestyle Libre
  Mijn vorige Hba1c was 5,9
  Mijn huidige HbA1c is 6,1
  Mijn dieetprogramma staat op http://users.telenet.be/dieetsite/

  Comment


  • #3
   Hebben jullie reeds onderzocht of je dit wel zonaar zonder kleerscheuren mag uitvoeren ?
   Een product copiren dat niet onder patent, of copy rights vallen kan ik inkomen.
   Maar hier spreken jullie over Reverse Engineering, dus het teruggaan naar het oorspronkelojk product...
   En dat nadat Abbott vele jaren en miljoenen dollar in R&D hebben genvesterd in dit product...

   Kunnen jullie daarover wat afdoende info geven aub'
   Marc, 69 jaar, T2 sinds mei 2008 - 1 x Insulatard 20 E en 2 x Metformax 850.
   FreeStyle Libre CGM
   HbA1c: Nov. 2015: 6,9%

   Comment


   • #4
    Als buitenstaander even een reactie op Snufie: ik zie op de website dat ze een schema van de fabrikant opgevraagd hebben, dus ik veronderstel dat die op de hoogte is en geen bezwaar gemaakt zal hebben. Ik kan me ook niet voorstellen dat een hogeschool of unief de regels zomaar aan zijn laars lapt. Misschien is het wel de fabrikant die dit onderzoek (mede) financieert?
    Zwangerschapsdiabetes bij jongste zoon - suikerwaardes 1d na bevalling normaal - geen antistoffen T1, genetisch onderzoek mody negatief (geen mody dus) joepie!

    Comment


    • #5
     Hoi Snufie, Slik,

     Het onderzoeken, herontwerpen en of voorstellen doen op bestaande producten heeft niets te maken met patenten, copyrights en/of trademarks. Daarnaast hebben wij Abbott op de hoogte gesteld, waarna wij de patent-tekeningen hebben ontvangen. Uiteindelijk heeft de eigenaar van het patent voordeel aan onze onderzoeken. Mocht je toch nog twijfelen, neem dan gerust even contact met ons op.

     Bedankt!

     Vriendelijke groet,
     Joey Baart
     0636328549

     Comment


     • #6
      Heb nu pas de vragenlijst ingevuld omdat ik een tijdje het forum niet meer bezocht heb en ook omdat ik pas sinds een maand met de Libre werk.
      Ik weet niet of jullie zelfs nog bezig zijn met dit onderzoek want die vermelde pagina bovenaan is niet meer beschikbaar.
      Roken is voor mietjes, spuiten voor de echte

      Comment

      Working...
      X