Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Suikervrij ijs

Collapse
X
  • Filter
  • Tijd
  • Show
Clear All
new posts

  • Suikervrij ijs

    Heeft er iemand een recept voor ijs gezoet met Stevia ? Ik heb er al een aantal geprobeerd die ik vond op het net, maar dat lijkt allemaal nergens op. Er zitten veel te veel ijskristallen in en het wordt veel te hard. Ik lust heel graag Icecrime maar vind het toch wel erg duur. Alvast bedankt !

  • #2
    In de groothandel bestaat een speciaal product dat zorgt dat je geen ijskristalvorming krijgt en dat je roomijs krijgt dat mooi te scheppen is. Bij gentsbakkershuis.be verkopen ze dat.
    Cathy - T1 - Accu-Chek Combo - Dexcom G4, 6.4%
    www.kokenenhogehakken.blogspot.be
    http://aantafelmettype1diabetes.com
    https://www.facebook.com/aantafelmettype1diabetes/

    Comment


    • #3
      Hi Sonny..als voormalige profesioneel chef ( de cuisine) maak ik bijna alles thuis zelf. Een dure maar goede en persoonlijk de beste suikervervanger vind ik zusto. Ik maak al mijn ijs creaties met zusto. Niet alleen het ijs maar gehele patisserie. Makro te koop kost ca 10 euro per kg.. een ijsmachine is wel zo handig om ijs te draaien. Mocht ge verdere vragen hebben of hulp laat maar weten veel ijsplezier...

      Comment


      • #4
        Oorspronkelijk geplaatst door meurtelken Bekijk bericht
        In de groothandel bestaat een speciaal product dat zorgt dat je geen ijskristalvorming krijgt en dat je roomijs krijgt dat mooi te scheppen is. Bij gentsbakkershuis.be verkopen ze dat.
        Ik stuurde hen een mailtje met de vraag om wat uitleg over dat product maar helaas tot op heden geen antwoord. Als ik daar in de buurt ben zal ik eens langsgaan. Ik las ondertussen ook her en der dat je door toevoeging van een beetje alcohol (Amaretto, Whisky en dergelijke) ook mooi schepbaar ijs krijgt. Dat lijkt me ook wel wat ;-).

        Comment

        Working...
        X