Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Diabetes,zwangerschapswens, pco syndroom en homeopathie.

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • Diabetes,zwangerschapswens, pco syndroom en homeopathie.

  Beste lezers,
  SInds kort op dit forum.
  Ik loop al een tijdje met deze vraag en ben erg benieuwd naar jullie ervaringen.

  Ik heb zelf diabetes type 1 en ik weet sinds 2 jaar dat ik het pco syndroom heb.
  Ik ben al ruim een jaar behandeld doormiddel van clomid pillen en een aantal keer gespoten. Dit alles zonder resultaat maar wel erge bijwerkingen., aankomen, depressief, moe etc.
  daarom ben ik nu gestopt. maar hebben nog steeds sterk een zwangerschapswens.

  ik hoor veel van homeopathie en pco syndroom. zijn er mensen die op deze manier zwanger zijn geworden ondanks hun diabetes type 1 en het pco syndroom?

  ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen. Wie helpt mij over de streeep?

 • #2
  Dag Neella,

  welkom hier. Misschien heb je iets aan deze link? http://www.diabetesforum.be/diabetes...iabetes-13552/
  Cathy - T1 - Accu-Chek Combo - Dexcom G4, 6.4%
  www.kokenenhogehakken.blogspot.be
  http://aantafelmettype1diabetes.com
  https://www.facebook.com/aantafelmettype1diabetes/

  Comment


  • #3
   @neella: andere behandelaar zoeken. Als je niet (goed) reageert op Clomid, is het tijd om over te gaan op andere middelen (en dan spreek ik nog niet eens over de bijwerkingen). Bij bepaalde bijwerkingen (lichtvlekken voor je ogen zien) mag je trouwens geen Clomid meer krijgen is mij ooit verteld.
   Zwangerschapsdiabetes bij jongste zoon - suikerwaardes 1d na bevalling normaal - geen antistoffen T1, genetisch onderzoek mody negatief (geen mody dus) joepie!

   Comment


   • #4
    Ik heb zelf die hele mallemolen doorlopen nog voor ik diabetes had ...
    Ik denk dat het belangrijk is dat je arts een verschil kan maken tussen bijwerkingen van de behandeling of bijwerkingen die door de diabetes getriggerd worden ...
    Bij mijn ivf / icsi pogingen ben ik 28 kilo bijgekomen, ik was misselijk, moe, depressief, kreeg opvliegers, kreeg cystes, grijs haar, ... allemaal zonder diabetes of pco te hebben ... die dingen zijn dus niet abnormaal hoewel ik wel altijd iemand geweest ben die overdreven reageerde op hormonen (pms ... je wil niet weten hoe erg ... ik neem zelfs constant de pil door om geen regels meer te krijgen)

    Ik denk dat silk een goed punt heeft ... zoek je een andere behandelaar, was je nu al bij een fertiliteitsspecialist? Want dat is toch wel een straatje gespecialiseerder dan een gewone gynaecoloog hoor!
    diabetes T1 sinds 10/01/2014
    medtronic pomp met apidra sinds 12/01/2015
    HbA1c jan '14: 17%
    Laatste HbA1c mei 16: 6,8 ... status quo

    Comment


    • #5
     Ik heb ook geen pco, maar ben wel via icsi zwanger geraakt en heb dus ook de nodige hormoontoestanden gehad. Ik vond de bijwerkingen nogal meevallen, maar ik heb het ook allemaal niet heel lang moeten gebruiken. Ik vind het wel altijd moeilijk om te bepalen wat er van de medicatie komt en wat niet. Misschien ben je eerder depressief omdat je nog steeds niet zwanger bent? Aankomen kan mss ook gewoon door die pco komen? Etc etc. Ik zeg niet dat het niét door de medicatie komt, hé, ik bedoel alleen maar dat er ook andere oorzaken mogelijk zijn.

     Hoe dan ook, zou ik idd toch eens met je arts bespreken of er geen andere mogelijkheden zijn. Die zijn er, dat staat vast. Als ik hoor wat andere ivf-fers hebben moeten gebruiken, dat is nooit hetzelfde als wat ik allemaal heb gedaan. En toch zijn er gelukkig velen van hen ook zwanger geraakt.

     Ik zou de moed dus toch niet opgeven ... !

     Comment

     Working...
     X