Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

FreeStyle Libre sensor op andere plaatsen? Waar plaatsen jullie die?

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Oorspronkelijk geplaatst door meisje Bekijk bericht
  Leuk te lezen dat andere plekken dan de bovanarm wel lijken te lukken. Ik ben nog maar pas bezig maar die zichtbaarheid stoort mij ook. Ik begrijp ook niet waarom dat zo opvallend wit moet zijn... volgende plaats wordt de binnenarm en hopelijk geeft die sneller 'juist' waardes. Heb best wel lang moeten wachren vorige kerr dus betrouwbaarheid, toch erl wat vragen bij...en. Waarom hij low geeft en geen waarde, geen idee. 58 is toch niet onmertbasr laag he...
  Dag meisje

  hebben ze je uitgelegd dat er best wat vertraging op de Libre zit en dat je bloedglucosewaarde niet vaak zal overeenkomen met je sensorwaarde? Je moet toch rekenen op 15 min vertraging, dus een 100 op je sensor kan evengoed een 70 of 130 op je glucosemeter zijn. Idem voor die hypo's. Bij een hypo op je sensor, meet je toch best na.
  Cathy - T1 - Accu-Chek Combo - Dexcom G4, 6.4%
  www.kokenenhogehakken.blogspot.be
  http://aantafelmettype1diabetes.com
  https://www.facebook.com/aantafelmettype1diabetes/

  Comment


  • #17
   Wanneer onze zoon met de sensor begon is de sensor vier maal voortijdig gestopt met werken op de voorgeschreven plaats. Telkens een nieuwe gekregen van Abbot. In overleg met ziekenhuis dan maar op de bil, iets onder de broeksband geplaatst. Geen enkel probleem meer.
   Jeanti
   diabetes type 2 sedert 2009
   laatste hba1c: 6,4
   2 x 850 mg metformine
   16 eenheden lantus/dag
   ongeveer 1 EH Apidra per 10 gram koolhydraten..
   zoontje diabetes type 1 sedert 18/09/2015

   Comment

   Working...
   X