Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

wereld situatie...

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Show
Clear All
new posts

 • wereld situatie...

  ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de volgende meningen, een vraag aan uwe forumleden/ bezoekers...wat vindt u van de huidige situaties in de wereld? interesseert het u of interesseert het u totaal niet? een ver van mijn bed show? ik ben gewoon eens ge´nteresseerd wat de mensen ervan vinden....bent u bang om nog leuke dingen te gaan doen? concerten/ evenementen bezoeken waar veel mensen bijeen komen? neemt u maatregelen binnen uw gezin? (stel er gebeurd iets op straat als u met uwe gezin op stap bent bijvoorbeeld?)...
  Last edited by sarge; 21 juni 2017, 11:20.

 • #2
  In zekere zin een ver van mijn bed-show maar het raakt me wel. In de klas van mijn kinderen zaten bijv. ook vluchtelingenkinderen en ik heb de oudste ook voorgelezen daarrond etc. Maar concreet heb ik er niet veel mee te maken natuurlijk. Al die aanslagen zijn altijd gebeurd als ik niet in de buurt was. Mijn ouders nemen wel de trein in Brussel dus daar wel even ongerust over geweest, maar verder hou ik er niet echt rekening mee. Misschien na´ef van mij. Ik moet er ook nog aan toevoegen dat wij sowieso niet naar fuiven en concerten etc. gaan en ik ben al 8j (of nog iets langer, maar zeker 8j) niet buiten BE op reis geweest en laatste keer was gewoon een weekendje, dus wat dat betreft waren we ook al vrij safe.
  Zwangerschapsdiabetes bij jongste zoon - suikerwaardes 1d na bevalling normaal - geen antistoffen T1, genetisch onderzoek mody negatief (geen mody dus) joepie!

  Comment


  • #3
   hallo Silk...thanx voor uwe bijdrage. ja soms denkt ge wat moet ge er mee he!? we moeten niet als een bang eendje gaan leven en genieten zoveel mogelijk. genieten samen met uw partner, kinderen als ge hebt etc...das belangrijkste.

   Comment


   • #4
    by the way...hoe is het met het sporten gegaan? we hebben via pb paar berichten gezonden naar elkander betreft sporten in het verleden. ik sport nu bij healthcity...nu LaGym zuid antwerpen elke ochtend ma-vrij..

    Comment


    • #5
     Een beetje een laat antwoord (ben een hele tijd niet actief geweest op dit forum (vind het ook niet meer zo gebruiksvriendelijk als vroeger maar dat is persoonlijk).

     De wereldsituatie is inderdaad de laatste jaren serieus ontspoord door enkele randdebielen (Trump incluis).
     Maar ik laat met er niet door afschrikken of tegenhouden.
     Ik ga heel veel naar concerten en festivals en heb dat al heel mijn leven gedaan (ruim 30 jaar lang reeds). Het had niet veel gescheeld of ik was ook naar EoDM in Parijs gegaan maar kreeg dan toch nog kaarten vast voor BelgiŰ) en toen schrok ik toch wel hevig.
     Moet wel zeggen dat ik sindsdien wel altijd overal naar nood- en gewone uitgangen kijk.

     Stations en luchthavens passeer ik heel regelmatig (privÚ en voor werk) dus stap daar niet met angst of zo binnen.
     Ik merk wel dat ik alles wel meer bekijk of misschien zelfs controleer.

     Op vakantie zal ik ook de gewone toerist uithangen en proberen zoveel mogelijk te bezoeken.

     Tot een tijdje geleden was het inderdaad nog een ver-van-mijn-bed show maar het komt jammer genoeg dichter en dichter: Parijs, Londen, Brussel en nu ook al weer Barcelona.
     Maar geen idee wat ik eventueel zou doen moest er iets gebeuren. Niemand weet dat. Hoogstwaarschijnlijk panikeren.
     Roken is voor mietjes, spuiten voor de echte

     Comment


     • #6
      Excuses voor de verlate reactie. Bedankt voor uwe bijdrage sald.

      Comment


      • #7
       Sport = totaal off topic hier, maar niet zo heel goed.
       Ik ben begin van dit jaar herbegonnen met taekwondo om wat conditie te krijgen (heb ik ooit in 't middelbaar ook gedaan) maar in praktijk heb ik meer niet dan wel een oppas (wederhelft dus) voor minstens 1 van de kinderen.
       Op zaterdag deed ik mee sport met de oudste, maar dat is nu opgesplitst sinds september en daardoor ook niet meer haalbaar.
       De wil is er, de planning eigenlijk langs mijn kant ook voor een stuk, maar de uitwerking laat het dus te vaak afweten.
       Zwangerschapsdiabetes bij jongste zoon - suikerwaardes 1d na bevalling normaal - geen antistoffen T1, genetisch onderzoek mody negatief (geen mody dus) joepie!

       Comment

       Working...
       X